Eindelijk! Je ‘online’ winkel is geopend. Na maanden bloed, zweet en tranen is het  dan eindelijk zo ver. Je website staat, je producten zijn op voorraad en alle verzenddozen staan klaar om ingepakt en verstuurd te worden. Maar wacht… Hoe ga je deze versturen? En wat heb je hiervoor nodig? 

Wat heb je nodig om je pakket te verzenden?
Je wilt ervoor zorgen dat je klant een geweldige ervaring heeft. Al bij het openen van het pakket wil je die onvergetelijke ervaring creëren. Je hebt aan alles gedacht. Maar hoe verzend je nou je pakket? Het belangrijkste is natuurlijk je verzendlabel. Heb je wat kleinere producten en verstuur je deze in enveloppen? Gebruik een adresetiket. Hier zijn de Dymo 99012 erg geschikt voor. Verstuur je grote pakketten? Dan is het afhankelijk van je vervoerder. De Zebra-verzendetiketten zijn hiervoor de oplossing. Een printer is belangrijk als je weet wat je gaat verzenden.

Welke printer heb ik nodig?
Gebruik je voornamelijk Dymo-labels? De Dymo Labelwriter 450 is wat jij nodig hebt. Met deze printer kan je de meeste labels gebruiken. Behalve de grote Dymo S0904980 zijn alle andere Dymo-labels geschikt voor deze printer. Verstuur je veel grote pakketten via PostNL, DHL, DPD of GLS. Dan kom je al snel op een Zebra-printer. De bestverkochte is de Zebra GK420D. Hier kan je de verzendlabels met het formaat 102 x 150 mm en 102 x 210 mm op printen.

Starterspakketten
Bij Crazylabels bieden we het ideale starterspakket aan. Wij voorzien nieuwe klanten van een volledig pakket waarbij je kan kiezen voor een printer en een aantal verzendrollen. Zo hebben we voor de tandarts een starterspakket, maar ook de huisarts, eindgebruiker, dierenarts of de bakker. Bij Crazylabels bieden we jou het volledige pakket aan. En nu extra voordelig.

Door onze grote voorraad, versturen wij de printers en de Dymo-labels vaak dezelfde dag. Je kan dus direct beginnen! Waar wacht je op? Sla in die rollen!